WILT U HET BESTE MAALDAAL OOIT INDIAVOEDSEL IN AMSTERDAM ETEN?

WILT U HET BESTE MAALDAAL OOIT INDIAVOEDSEL IN AMSTERDAM ETEN?

WILT U HET BESTE MAALDAAL OOIT INDIAVOEDSEL IN AMSTERDAM ETEN?

Wanneer je op weg bent naar de markt voor het verkennen van de beste outfits of het kopen van dagelijkse dingen, ben je uitgehongerd en wil je de beste gerechten ooit krijgen met een betaalbare prijs. Hier is “Ganesha Indian Restaurant”, gelegen op een handige plaats, naast de Mini Market (Souvenirs), de Geldersekade 5. We zijn precies gericht om onze klanten te dienen met de beste kwaliteit voedsel dat is bereid met liefde en Indiase smaak.

We houden ook rekening met meer comfort voor onze bezoekers, daarom is wifi voor hen beschikbaar. Omdat iedereen tijdens het eten contact wil houden met zijn vrienden en familie. Soms is kantoorwerk ook verplicht, we willen niet dat u maaltijden overslaat, dus u kunt de momenten proeven met authentieke Indiase keukens zonder het werk onvolledig te laten.

We streven altijd naar perfectie zodat ze de smaak van India’s heerlijke eten niet uit hun hoofd kunnen zetten. We herkenden echter continu als twee keer op rij het beste restaurant in IENS, maar we verbeteren onze services nog steeds van tijd tot tijd. Wij voegen regelmatig nieuwe items toe aan ons menu om u telkens opnieuw nieuwe smaken te bieden. Wij verzekeren u dat nieuwe kruiden altijd een verbazingwekkende impact op u zullen hebben.

We zijn populair vanwege de rustige, warme en gezellige sfeer die voor u een epische tijd wordt door het serveren van de beste kwaliteit curry en tandoori-gerechten met betaalbare prijzen. Toevoeging van drankjes is als een ijsje op de taart!

Onze openingstijden zijn flexibel, we zijn zeven dagen per week geopend van 17:00 tot 23:00 uur (maandag – zondag). Wij verwelkomen altijd Indiase food lovers met een brede glimlach!

Bekijk snel onze starters:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Royal Chop House