Over Ons

Ontdek ons verhaal

Het Royal Chop House, dat alleen premium steaks serveert, is een van de meest prestigieuze, innovatieve en moderne steakhouse in de buurt van het hart van Amsterdam. Het Vondelpark is alleen voor vleesliefhebbers over de hele wereld bedoeld om eersteklas steaks te serveren.

Sindsdien gelooft Royal Chop House dat kwaliteit en smaak van steaks alleen kunnen worden verkregen uit selectieve rundvlees, dus gebruikt De Royal Chop House wereldberoemde selectieve rundvlees zoals rundvlees uit Argentinië en Nieuw-Zeeland, BMS A5 Wagyu-rundvlees uit Japan en beroemd Black Angus-rundvlees uit Schotland.

Wij zorgen ervoor dat gasten de mogelijkheid hebben om te kiezen uit een verscheidenheid aan premium steaks, samen met premium kwaliteit zeevruchten, gevogelte en vegetarische gerechten met een uitgebreide geselecteerde wijn uit de hele wereld met onze uitzonderlijke sommelier en personeel bij de hand om u te helpen met uw selecties. Voor een echt persoonlijke dinerervaring, moet u ervoor zorgen om vooraf te reserveren, via ons online boekingssysteem of via de telefoon.

Bij De Royal Chop House kun je je biefstuk combineren met groene salade, extra vierge olijfolie, balsamico en je kan kiezen uit verse spinazie, gegrilde champignons, verse groene asperges of huisgesneden frieten, met verschillende sauzen om uit te kiezen, tenzij het anders vermeld is op het menu.

Voor diegenen die een filet, een proefreis willen, bieden we een gegrilde rundvlees filet proeverij plaat, met graangevulde volbloed BMS A5 Wagyu filet uit Japan, gras gevoed Black Angus filet en een Argentijnse filet, geserveerd met verschillende seizoensgebonden baby groenten en verschillende zelfgemaakte sauzen.

De Royal Chop House biedt ook een verscheidenheid aan niet-steakgerechten, voor degenen die op zoek zijn naar iets anders. We bieden ook fajitas. We willen graag onze heerlijke zeevruchten, gevogelte en vegetarische gerechten aanbevelen, inclusief verse zalmfilet en gambas (garnalen)

Voor degenen die geen compleet gerecht willen, hebben we ook verschillende smakelijke voorgerechten. Bijvoorbeeld: verse carpachho, geschroeide sint – jakobsschelpen, enz. Voor degenen die hun maaltijd graag met iets zoets willen beëindigen, hebben we een verscheidenheid aan desserts zoals crème Brulé, chocolademousse, cheesecake, appeltaart enzovoort.

Onze Graan gevoede Black -Angus steaks zijn over het algemeen rijk en zacht, wat resulteert in een intense uitbarsting van smaak wanneer de sappen van het vlees worden vrijgegeven. Terwijl onze met gras gevoede Black Angus, met de hand worden geselecteerd voor hun marmering en zorgen voor een intensieve smaak met een schone langdurige nasmaak.

Reservation