Pomodori Soup (Tomato)Verse, rijpe tomaten, basilicum, uien en komkommer vermengd tot een smeuïge soep, gekruid met kruiden en soepstengel ernaast. |
Lobster SoupAfkomstig uit Frankrijk, een klassieke romige en smeuïge soep, gekruid met romantische kruiden. |
Mixed Green SaladGemengde groen, rucola, babyspinazie, mesclun, avocado, groene olijf. Gegarneerd met balsamico en extra vergine olijfolie. |
Tuna SaladEen mengsel van tonijn, rucola, babyspinazie mesclun, groene olijf. Gegarneerd met balsamico en extra vergine olijfolie. |
Caprese SaladKlassieke Italiaanse salade gecombineerd met gekruide plakjes mozzarella, tomaten, verse basilicum en gegarneerd met balsamicodressing. |
Carpaccio ClassicoFijngesneden Angus-beef met gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, rucola, kappertjes en gemengde paprika |
Chicken WingsGegrilde kippenvleugels gemarineerd met aromatische Indiase kruiden. Geserveerd met barbecuesaus. |
Calamares FritosGepaneerde en gefrituurde inktvis bereid op mediterrane wijze. Geserveerd met knoflooksaus. |
ScallopsSchelpdieren bekend om hun delicate textuur en smaak. geserveerd met rucola en guacamole. |
Shrimp CrostiniGrote gamba's met sneetjes geroosterd brood, belegd met rucola en guacamole. |
Mozzarella SticksDeep-fried mozzarella sticks. Served with sour cream. |
NachosEen klassieke Mexicaanse snack bestaande uit tortillachips, omhuld met kaas, tomatensaus, paprika & jalapeños. Geserveerd met guacamole, zure room en zwarte pepersaus |
Argentinian FilletEen hoofdbestanddeel van Argentinië, het goudgelabelde Angus-rundvlees, dat met gras wordt gevoerd en vrij wordt gewonnen uit de pampa's, haalt de malsheid uit de filet. |
New-Zealand FilletDe Nieuw-Zeelandse filet wordt erkend als een van de beste. Het rundvlees is grasgevoerd, zeer voedzaam en vol van smaak omdat het vrij kan rondlopen in de weiden van Aotearoa. |
Canadian Fillet(Chef’s Special)Het Canadese rundvlees, ook wel bekend als de koning van de gemarmerde Angus, een rundvlees dat is ontstaan uit het lokale erfgoed van Canada. Deze filet is gemaakt van jongvee en zorgt voor een zachtere en malse filet met sappige smaken. |
Japanese Wagyu FilletWe zijn verheugd om het meest exclusieve en exclusieve rundvlees ter wereld te serveren, "The Emperor'sBeef". Ons exclusieve merk Royal Wagyu Grade A4 en Top Royal Wagyu Grade A5. |
Argentinian Rib-EyeRib-eyes zijn sappig, mals en vol van smaak. Sterk gemarmerd met een dikke laag vet, wat deze snede zijn kenmerkende smaak geeft. |
New-Zealand Lamb FilletDe Nieuw-Zeelandse lamsfilet is het zeer kleine malse stukje lamsvlees van onder de ribben. Deze snede is erg mager omdat de spier heel weinig werk doet. |
Lamb ChopsVleeskoteletten met been, gesneden uit de rib van het lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Geserveerd met pepersaus. |
Beef Spare-RibsGegrilde spareribs uit Argentinië geserveerd met barbecuesaus. |
Chicken BreastLicht gemarineerde kipfilet met kruidenmix, omhuld met olijfolie. Geserveerd met pepersaus. |
Beef FajitasEen klassiek Mexicaans gerecht, een tortilla gevuld met reepjes biefstuk, uien & paprika. Geserveerd met guacamole, zure room en salsasaus. |
Chicken FajitasEen klassiek Mexicaans gerecht, een tortilla gevuld met reepjes kip, uien & paprika. Geserveerd met guacomole, zure room en salsasaus. |
Vegetarian FajitasEen tortilla Gevuld met een mix van groenten, courgette, aubergine en champignons. Geserveerd met guacamole, zure room en salsasaus. |
Fresh Salmon Fillet (200gram)Fris en licht gekruid, gegrilde zalmfilet. Geserveerd met knoflooksaus. |
Fresh Sea Bass FilletFris en licht gekruid, gegrilde zalmfilet. Geserveerd met knoflooksaus. |
Grilled GambasGrote Garnalen, gekruid met een mix van knoflook, ui, peterselie & olijfolie. Geserveerd met knoflooksaus. |
Special Rib Eye Fillet MenuArgentinian Rib Eye (300 grams) & Canadian Fillet (200 grams) |
Special Royal MenuNew Zealand Fillet (100 grams) & Canadian Fillet (100 grams) & Wagyu Fillet Grade A5 (100 grams) |
Special Chop House MenuCanadian Fillet (180 grams) & Wagyu Fillet Grade A5 (180 grams) |
Frietjes (Met Mayo & Ketchup) |
Baked Potato |
Grilled Mushroom |
Potato Wedges |
Rice |
Asperges |
Spinach |
Maiz Choclo (Corn) |
Grilled Vegetables |
Onion Rings |
Black Peppercorn SauceEen romige pepersaus bereid met runderbouillon, room en veel gemalen peperkorrels. |
Bernaise SauceEen prachtige Franse saus, een combinatie van met kruiden doordrenkte witte wijnazijn, eidooiers en gesmolten boter. |
Mushroom SauceEen witte romige saus bereid met champignons, boter, knoflook en kruiden. |
Chimichuri SauceEen ongekookte saus gemaakt van fijngehakte peterselie, gehakte knoflook, olijfolie, oregano en rode wijnazijn. |
Crème BrûléeCrème brûlée is een vla-achtig dessert, overgoten met een gekarameliseerd laagje suiker, oorspronkelijk een onderdeel van de Franse keuken. |
CheesecakeZoet dessert bestaande uit meerdere lagen, met biscuit als eerste laag, gevolgd door koekjes. De toplaag bestaat uit verse & zachte kaas. Geserveerd met chocolade-ijs. |
Chocolate Lava CakeEen cirkelvormige chocoladetaart bestaande uit gesmolten chocolade in het midden. |
Cappuchino MousseEen zoete mousse met koffiesmaak, bereid in een cirkelvorm met lagen gescheiden door koffieboterglazuur. |
Ice-Cream3 bolletjes ijs, met slagroom en zoete dressing. De keuze aan smaken zijn chocolade & vanille. |
Apple CakeEen appeltaart geserveerd met slagroom en kaneelijs. |
Reypenaer Cheese PlateauEen collectie Hollandse reypenae kaas, oude en nieuwe geitenkaas, geserveerd met extra honingmosterddressing |
Banana SplitVanille-ijs geserveerd op een banaan, in de lengte doormidden gesneden, besprenkeld met chocoladesaus, slagroom ernaast & gegarneerd met kers. |