royal-chop-house
Ontdek het beste steakhouse
in Amsterdam
royal-chop-house

restaurant is open

vanaf 25 jan 2022

royal-chop-house

restaurant is open

vanaf 25 jan 2022

royal-chop-house

VAN HANDTEKENDE STEAKS

SMAAKVOLLE KOPPELINGEN MET ONZE SELECTIE

royal-chop-house

HANDGEMAAKT MET GROTE GEWELDIGE SMAAK

previous arrow
next arrow
De Royal Chop House

Welkom bij De Royal Chop House

Ontdek ons ​​verhaal

Het Royal Chop House, dat alleen premium steaks serveert, is een van de meest prestigieuze, innovatieve en moderne steakhouse in de buurt van het hart van Amsterdam. Het Vondelpark is alleen voor vleesliefhebbers over de hele wereld bedoeld om eersteklas steaks te serveren.
Sindsdien gelooft Royal Chop House dat kwaliteit en smaak van steaks alleen kunnen worden verkregen uit selectieve rundvlees, dus gebruikt De Royal Chop House wereldberoemde selectieve rundvlees zoals rundvlees uit Argentinië en Nieuw-Zeeland, Wagyu-rundvlees uit Japan en beroemd Black Angus-rundvlees uit Schotland.

Reservation de royal chop house

Een Tafel Reserveren

Een betere eetervaring

reservation booking de royal chop house
Reserveer een tafel
Contact Gegevens

De Royal Chop House - Het beste grillrestaurant van Amsterdam

Wil je proeven van premium grills in een schitterende omgeving? Ga dan naar De Royal Chop House, het beste grillrestaurant van Amsterdam. We zijn verheugd de komst aan te kondigen van het beste assortiment grills en barbecues in de stad.

De Royal Chop House is het toonbeeld van moderniteit, innovatie en verfijning. Wij zijn gevestigd aan het Vondelpark, hartje Amsterdam. We serveren premium steaks aan alle vleesliefhebbers over de hele wereld.

best grill restaurant in Amsterdam

Kies uit de zeldzaamste vleesselectie

De Royal Chop House is een eersteklas grillhuis in Amsterdam dat u de kans geeft om te genieten van een premium assortiment steaks, samen met een brede selectie van zeevruchten, gevogelte en vegetarische menu's. Combineer uw maaltijden met een zeldzame selectie wijnen uit de hele wereld. Onze opmerkelijke medewerkers zijn altijd blij om u te helpen met uw selecties. Voor een echt persoonlijke culinaire ervaring, moet u ervoor zorgen dat u vooraf reserveert via ons online boekingssysteem, en geniet van een geweldige smaak.

Geniet van de exquise grills voor iedereen

Het De Royal Chop House is inderdaad het beste grillrestaurant van Amsterdam dat iedereen tevreden kan stellen. We bieden een verscheidenheid aan vlees- en niet-vleesgerechten om uit te kiezen, van verse zalmfilets tot gegrilde champignons, er is voor elk wat wils.

We weten dat je hier bent voor een sappige, sappige biefstuk, maar we weten ook dat je graag een beetje afwisseling hebt. Daarom bieden wij diverse non-steak gerechten aan: voor wie op zoek is naar iets vegetarisch. Het grillhuis in Amsterdam is het beste wat je in de stad kunt krijgen. Het is er in alle soorten, maten en smaken, en het draait allemaal om geweldig eten. Maar we verkopen niet alleen vlees. We hebben een hele menukaart met heerlijke opties waar je van gaat watertanden.

Onze vegetarische menukaart biedt een breed scala aan opties zoals gegrilde champignons, verse spinazie, verse groene asperges en huisgesneden frites geserveerd met heerlijke sauzen. Over het steakmenu gesproken, onze vleeswaren en filets worden gecombineerd met verse saladegroenten, extra vergine olijfolie, balsamicoazijn, verse spinazie en gegrilde groenten voor een gezonde en gezonde maaltijd.

Majestueuze sauzen voor uw grills

De Royal Chop House is een gevierd bbq-grillrestaurant in Amsterdam, dat de essentie van echte grills en barbecues viert. We bieden ook een selectie van vers bereide in-house sauzen die bij uw maaltijden worden geserveerd. Kies uit de pittige en hartige knoflook-pepersaus, tomatensaus of romige knoflooksaus. Onze koks zijn gepassioneerd om ervoor te zorgen dat elk gerecht op bestelling wordt gemaakt, wat betekent dat u ons graag zult bezoeken elke keer dat u in Amsterdam bent en zin heeft in buitengewone grills. We geven je verschillende redenen om van De Royal Chop House te houden. Vanaf het moment dat u ons restaurant binnenstapt, voelt het alsof u een warme en gezellige omgeving binnenstapt voor onze beroemde malse steaks, verse zeevruchten en veelgeprezen wijnen van wereldklasse. Wij nodigen u uit om onze exotische keuken zelf te komen ervaren!

review

Wat mensen zeggen

Review De Royal Chop House
Reservation