De runderen worden het hele jaar door grootgebracht in deze voedzame omgeving en hebben indien nodig toegang tot geconserveerd voer zoals hooi en kuilvoer. Het betekent ook dat ze worden opgevoed met het vermogen om vrij rond te dwalen en te grazen. De dieren kunnen eten en leven zoals ze dat van nature zouden doen, […]
Categorie: Voedselblog
Argentinië is de woonplaats van een van de beste rundvleesfilets ter wereld. Maar waarom is het zo uitstekend? Van de grasgevoerde graslandkoeien tot de speciale stukken rundvlees en verschillende kookmethoden, elk aspect van een Argentijnse steak is een kunstwerk. Haal alle traditionele, sappige, smaakvolle en sappige Argentijnse smaken in onze filets bij De Royal Chop […]
De Canadian Filet van Amsterdam is een andere populaire keuze voor mensen die de voorkeur geven aan runderfilets die zowel vochtig als sappig zijn. Dit in Canada gekweekte rundervlees is een waar genot voor alle liefhebbers van rundvlees. U zult genieten van de subtiele smaken van het premium vlees dat gewoon vol sappen zit en […]
De Japanse Wagyu Filet in Amsterdam is erg populair onder mensen die graag de smaak koesteren van een van de fijnste filets in de culinaire wereld. Het is echt en puur rundervlees, of het nu zwart, bruin of shorthorn wordt gebruikt om Japans Wagyu-rundvlees te produceren. Het soort voer en de tijd dat het vee […]
Op zoek naar de lekkerste spareribs van Amsterdam? Zoek niet verder, De Royal Chop House serveert de meest verrukkelijke spareribs schotel in de stad. Er gaat niets boven de smaak van een groot bord spareribs van rundvlees. Of je die ribben nu gestoofd, gegrild of op een andere manier bereidt, het creëren van een geweldig […]
Grocery shops, supermarkets, and restaurants are flooded with a massive menu of meats available for every taste. There are so many different foods to choose from, all with their unique flavors and textures. It’s easy to get caught up in what you know, especially as a consumer. But what if we told you that there […]