Home

 

Welkom bij De Royal Chop House

Ontdek ons ​​verhaal

Het Royal Chop House, dat alleen premium steaks serveert, is een van de meest prestigieuze, innovatieve en moderne steakhouse in de buurt van het hart van Amsterdam. Het Vondelpark is alleen voor vleesliefhebbers over de hele wereld bedoeld om eersteklas steaks te serveren.
Sindsdien gelooft Royal Chop House dat kwaliteit en smaak van steaks alleen kunnen worden verkregen uit selectieve rundvlees, dus gebruikt De Royal Chop House wereldberoemde selectieve rundvlees zoals rundvlees uit Argentinië en Nieuw-Zeeland, Wagyu-rundvlees uit Japan en beroemd Black Angus-rundvlees uit Schotland.

review

Wat mensen zeggen

Download uw voucher

10% korting


Geachte klant,

U ontvangt een voucher. Met deze voucher krijgt u 10% korting alleen in het restaurant. Actie geldig tegen inlevering van deze voucher en van te voren aanmeldenen. Actie is geldig  alleen voor een groep van minimaal 4 personen. . Deze voucher is niet geldige i.c.m andere acties.

Om deze voucher te kunnen downloaden, moet u uw naam en e-mailadres invoeren. U ontvangt een link per e-mail om uw persoonlijke voucher te downloaden.

Korting Voucher

Een Tafel Reserveren

Een betere eetervaring

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

we are closed till 14/01/2022

De Royal Chop House